GhostXShip – Ties That Bind – dal a barátságról

Fémforgács

Ties That Bind című vadonatúj dalával tért vissza a Syracuse-i hardcore banda, a GhostXShip. A csapatnak 2014-es Cold Water Army albuma óta ez az első dala.

Ezt a dalt nem csak arról írtuk, hogy hogyan jött össze újra a banda, hanem azokról a barátságokról is, amelyeket a zene egésze révén volt és van is szerencsénk ápolni. A zene különleges módon köti össze az embereket, akár egy életre, és ez a mi szerelmes levelünk. Sok emberrel találkozunk és barátkozunk sok okból az életünkben. De bizonyos dolgok sokkal mélyebb szinten kötnek össze minket. A hardcore és a punk rock olyan barátságokat és családi kötelékeket hozott létre, amelyek mélyre nyúlnak. Még ha évek óta nem is látjuk egymást, azok a kötelékek akkor is ott vannak… ez Kurva jó!” – mondta a banda.

A dalhoz készült videó itt nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.