Thrush: második dalát mutatta be visszatérése óta a Maylene and the Sons of Disaster

Nuskull Magazin

2022-es visszatérése óta a Maylene and the Sons of Disaster mondhatni elég döcögősen pörög fel, de a „szünet” okait elnézve ez talán érhető is. Ugye ez az a zenekar, aminek énekese, Dallas Taylor (ex-Underoath) 2016-ban elég súlyos quados balesetet szenvedett, és bár azóta felépült, a tragédia jelei még így is megmutatkoznak rajta, pl. a mostanra már védjegyének számító szemfedő képében.

A másfél évvel ezelőtt bemutatott Burn the Witches után most befutott a Thrush című daluk, és a hozzá tartozó klip is. A banda ezúttal is az utóbbi lemezein már kissé elhanyagolt ódzsí marhaszaros, déli ízvilágát domborítja ki. Úgy látszik, egy trauma és egy hatéves leállás kellett ahhoz, hogy visszaandalogjanak a gyökereikhez. A produceri teendőkért Bradley Lehmann felelt, míg a keverés és maszter John Espy (College Radio, Rivals) keze munkája.

Egyelőre nem tudni, hogy lesz-e nagyobb volumenű kiadvány az alabamai redneckektől, az se különösebben rossz dolog, ha néhanapján villantanak valami ehhez hasonlót:

//www.youtube.com/watch?v=AXJpl9Mn_5o

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.