Másvilág: bemutatta legelső videoklipjét a fővárosi Divent.

Nuskull Magazin

A szemtelenül fiatal, budapesti székhelyű Divent. tavaly mutatkozott be Minden, ami most kell című négyszámos EP-jével, az irányukat pedig egyből be is lőtték vele: afféle spiritboxos női énekkel operáló, modern, progos, djentes metalról beszélünk, ami nem fordul el a popos érzékenységtől, és nem fél kimutatni a foga fehérjét, ha földrengető breakdownokról esik szó.

A debütöt és pár koncertet követően a kvartett máris újra stúdióba vonult, hiszen ők is tudják, hogy manapság aki megpihen, az nagy eséllyel el is úszik a radar alatt, és már fel is vették a következő kislemezük dalait, ami a Másvilág címet kapta és júniusban érkezik a zenemegosztó platformokra.

Ezzel együtt az első ízelítőt, a címadó tételt is megkaptuk, amihez elkészült a zenekar legelső videoklipje is. Az imidzskliphez képest is rendkívül igényes, szép fényképezésű, vágású, fényelésű mozgóképet Bikali Sándor, Mirtse Korinna, és Réthelyi Botond készítették, és fogadjunk, hogy meg nem mondanád a látottak alapján, hogy egy étteremben forgatták azt.

A Divent. következő koncertje május 17-én lesz Budapesten az Arena Gardenben. A további fellépők a Phrenia és a Habitbreakers (Linkin Park tribute), a zenekarok után pedig Total Breakdown metalcore disco hajnalig.

//www.youtube.com/watch?v=rG_bKMPc-Pk

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.