Horror Dance Squad – Valóban ez a világ a legjobb?

Fémforgács

Május során adja ki új albumát a metalcor-t vibráló elektronikával keverő, két énekessel dolgozó észt Horror Dance Squad. All I See is Black című lemezük negyedik kislemezes dala/videójaként a  Poisoning the Well nézhető meg.

Igen, a jelenlegi korszak, amelyben élünk, minden kétséget kizáróan valóban a legjobb az emberiség számára …úgy általában. De vajon fenntartható-e? Ugyanilyen csodálatos lesz-e a világ a felnövekvő gyermekeink számára? Szeretném tudni, hogy a gyermekemet a remény világába vezettem, nem pedig a végzet és a katasztrófa világába.” – mondta Ian Karell, a zenekar egyik énekese.

Legtöbbünk átment egy olyan korszakon, amikor azt gondoltuk, hogy gyorsan akarunk élni és fiatalon meghalni.” – folytatta Karl Mesipuu, a zenekar másik énekese. – Amikor tinédzser voltam, el sem tudtam képzelni, hogy 40 vagy 50 éves legyek, de most, hogy 30 vagyok, rájöttem, hogy ez tényleg csak egy kis része az időmnek ezen a bolygón. Néha úgy tűnik, hogy a társadalmunk ugyanazzal a tinédzser gondolkodásmóddal működik, és nem érdekli, mi lesz 30 vagy 50 év múlva. Ez az élet elleni lázadás maga táplálja a közömbösséget a mai kultúránkban, még azok körében is, akik szeretik azt állítani, hogy ’felnőttünk’. Könnyű úgy aggódni a megfelelő ruhák, a megfelelő autó és más mindennapi dolgok miatt, ha közben nem veszünk tudomást arról, hogy minden egyes döntésünk hogyan hat a világra és a körülöttünk élő emberekre. Sokkal inkább tudatában kellene lennünk annak, hogy a mai döntéseink milyen hatással lehetnek a jövőnkre, amennyiben helyesen akarunk élni, és sokáig akarunk élni.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.