Bödecs Andris kilépett a This Callingból, már keresik az új énekest

Nuskull Magazin

Derült égből villámcsapásként érkezett a hír, hogy Bödecs Andris távozik a This Callingból. Az énekes a 2018 óta működő punk rock-zenekarnak az egyik alapítótagja volt, összesen két albumot készítettek együtt – az elsőről nekünk is meséltek részletesen, a második pedig alig egy hónapja jelent meg -, és mindössze két koncertet adtak (egyet tavaly, egyet most az új lemezzel). A harmadik buli nyáron a székesfehérvári Hell Vill fesztiválon jött volna, de ezt a szétválás miatt le is mondták.

A volt frontember rövid búcsúja:

Kedves emberek! Két nagylemez után úgy döntöttem, elhagyom a zenekart! Jelenleg nincs információm a zenekar jövőbeli terveiről vagy az új énekesről. A továbbiakról a This Calling oldalról kaptok majd tájékoztatást! Köszi mindenkinek az eddigieket, a zenekarnak és nektek is!

A This Calling közleménye:

Kedves Barátaink,

Mint azt már többen láthattátok, a mi Andrisunk kreatív/művészeti és hát – legyünk őszinték – személyes okokból is távozott a zenekarból. A legjobbakat kívánjuk neki a jövőbeni ügyeihez, elsősorban gratulálunk a friss The Idoru-lemezhez!

Csüggedni nem kell, új ajtók tárultak fel előttünk, el is kezdtük az új frontemberünk felkutatását! Van már jelöltünk is, de erről még korai lenne beszélni.

És akkor itt jön az izgalmas rész! Ameddig nem tudunk hivatalosan konfirmálni valakit, HA ÉS AMENNYIBEN van (tiszta) énekhangod, beszélsz angolul és nem dob le a színpad, akkor akár írhatsz is nekünk, és szívesen meghallgatunk! Szóval ez a poszt egyben egy nyílt audition is. Kezeket fel!

Mi az egyik legjobb dalukkal és a tavaly velük készült videóinterjúnkkal búcsúzunk az eredeti felállástól:

//www.youtube.com/watch?v=QxbaD7x_rQ8

//www.youtube.com/watch?v=Yxb6K8QMnn0

Fotó: Barcs Tamás

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.