Arénakoncerttel jön Budapestre a Sleep Token

Nuskull Magazin

A brit Sleep Token a 2020-as évek – és különösen az elmúlt egy év – legnagyobb sikersztorija, ami ilyen rövid idő alatt is elképesztő magasságokba tört fel, a legutóbbi londoni, Wembley arénás koncertjükre például 10 perc alatt fogyott el mind a 12 ezer jegy. Tavaly az első hazai koncertjükre is több ezer ember volt kíváncsi a Budapest Parkban, de azt legbelül azért mindannyian éreztük, hogy az a naplementében előadott show még nem a „real deal” volt. Az majd most jön:

november 13-án a zenekar visszatér Budapestre, hogy az MVM Dome-ban adjon egy önálló koncertet.

A vendégfellépő a Bilmuri lesz, Johnny Franck (ex-Attack! Attack!) egyszemélyes pop metal-projektje, ami élőben rendes zenekari formát ölt, még szaxofonosuk is van.

A koncertre a jegyelővétel május 3-án 10 órakor indul a Live Nation oldalán, de a regisztrált Live Nation-tagok már egy nappal korábban is hozzájuthatnak a belépőkhöz.

//www.youtube.com/watch?v=wJNbtYdr-Hg

//www.youtube.com/watch?v=x8Rn4DpiuEs

//www.youtube.com/watch?v=nVEZlujnPR8

//www.youtube.com/watch?v=ebFapNFpNko

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.