Heaven-Gemini – Etikai dilemmák

Fémforgács

A finn progresszív metal banda, a Heaven-Gemini kiadta 2024 őszén, az Inverse Records gondozásában megjelenő debütáló lemeze, a Luonnonoikku (Freak of Nature) első kislemezes dalának videóját. Pathomania című klipjük itt nézhető meg.

A Pathomania egyfajta szimulált világokba merül, ami jól bele illik Luonnonoikku (Freak of Nature) című debütáló – konceptalbumuk történeteinek sorába. Ezek közül az egyiket mutatja be: ha az élet a szimulációk végtelen körében fordulna elő, mit ér valakinek a halála. A lemez nem mellesleg számos etikai dilemmát rejt magában.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.