Pale Path – Egyéni karakterrel rendelkeznek az új dalaik

Fémforgács

Flatline címmel adta ki új lemezét a lendületes djent / metalcore / deathcore zenéjét szimfonikus dallamokkal ötvöző lengyel Pale Path zenekar.

Négyévnyi munka után megjelenik előttetek FLATLINE albumunk. 10 dal, amelyek mindegyike saját egyéni karakterrel rendelkezik, mindegyik a lemeze egy-egy különlegesség eleme, amitől pontosan így szól az album

A szívből köszönjük barátainknak és hallgatóinknak azt a mérhetetlen támogatást és biztatást, amint nekünk adtak. Szavaitok nemcsak arra ösztönöznek minket, hogy folytassuk a munkát, hanem arra is, hogy érezzük és tudjuk, van értelme annak, amit teszünk. Tehát itt van egy a 10 dal előtted. Vidd el magadat és a barátaidat erre a zenei utazásra, és lássuk, hova érkezel.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.