Cavalera, Hypocrasy, Moonsorrow-Teljes a Rockmaraton line-up-ja.

Rockvilág.hu online rockmagazin

Három külföldi fellépővel lett teljes a jubileumi, harmincadik Rockmaraton fellépőinek sora. Nincs már más hátra, ha még nem tettétek meg, hogy beszerzitek a jegyeiteket/bérleteiteket, és várjátok az idei év egyik legjobb hetét. Mi is így teszünk.

 
CAVALERA
Készüljetek fel a brutális dél-amerikai düh elszabadulására a legendás Cavalera testvérekkel akiket a Sepultura-t alapítójaként ismertünk meg, idén a Morbid Devastation show-t hozzák el a jubileumi Rockmaraton fesztiválra! A metal ikonok, Max és Igor Cavalera által alapított csapat a thrash, a groove és a törzsi ritmusok könyörtelen támadását hozza el, amely egy meghatározó eleme a metal zenének. A
Cavalera híres elektrifikáló élő fellépéseikről, páratlan energiájukkal és kegyetlenségükkel lángra lobbantják a moshpiteket és őrjöngésbe kergetik a tömeget. Készüljetek fel, hogy elragad a szonikus támadás, ahogy a Cavalera uralja a színpadot, és olyan metal őrületet szabadít el, mint senki más!
 
Hypocrasy
Ha dallamos skandináv death metalról esik szó, a svéd Hypocrisy neve megkerülhetetlennek számít a szakmában. Peter Tägtgren (gitáros / énekes / dalszerző) és csapata már 1991 óta borzolja az erre érzékeny idegeket, az első két lemez zabolátlan kaotikusságával szakítva, az igazi áttörést a soron következő The Fourth Dimension majd az Abducted albumok hozták meg. Némileg változtattak az eddigi recepten, mind zeneileg és koncepcionálisan is: megjelentek a máig rájuk jellemző űrbéli gitárharmóniák, az azonnal felismerhető, sajátos dallamvezetések és központi téma lett a földönkívüli lét, a harmadik típusú találkozások misztériuma. Látszólag nyakig merültek e földöntúli hangulatban, ami kifejezetten jót tett a zenekarnak, ugyanis sikerük a megalakulásuk óta mondhatni töretlen. 13 nagylemezen keresztül kísérhetjük figyelemmel a Hypocrisy munkásságát, úgyhogy tőlük egy földöntúli hangulatban átitatott melodikus death metal űrutazásra számíthatunk, és remélhetőleg előkerülnek az olyan elmaradhatatlan klasszikusok is, mint az Impotent God, az Osculum Obscenum vagy a slágerességi mélységekbe lenyúló Roswell 47.
 
Moonsorrow
A Finnországból származó Moonsorrow mesterei a black metal kegyetlenségének a folk ihlette dallamokkal és atmoszférikus tájakkal való ötvözésének. Olyan ikonikus albumokkal, mint a ‘Verisäkeet’ és a ‘Varjoina kuljemme kuolleiden maassa’, zenéjük átlépi a határokat, és elmeríti a hallgatókat az ősi mitológia és a természet nyers erejéről szóló történetekben. A magával ragadó élő fellépéseiről híres Moonsorrow zsigeri élményt nyújt, a vadon szellemeit idézve minden riffel és énekkel. A "Jumalten aika; kísérteties szépségétől a ‘Sankaritarina’ dübörgő energiájáig, szettjük felejthetetlen utazást ígér a skandináv folklór és a metál mestersége között. Tartsatok velünk, amikor a Moonsorrow színpadra lép, és a csillagfényes égbolt alatt köteléket kovácsol a közönség és a mítoszok között!
 
Heti bérletek és napijegyek elérhetők a @ROCK1 oldalon továbbá a @BARBA NEGRA pénztárában:
🎫Napijegyek:
🎫Elővételes bérletek:
🎫Ha SZÉP-kártyával vásárolnátok akkor a Tixa oldalán megtehetitek:

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Rockvilág.hu online rockmagazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.