7D7D – Ouchi – új dal a stúdióból

Fémforgács

A Rage Against The Machine basszusgitárosa, Tim Commerford alternatív rock zenekara, a 7D7D egy élő stúdiófelvételben osztotta meg Ouchi dalának videóját.

A triót Tim Commerford korábbi Audioslave-beli zenésztársaival, Johnny Polonsky gitárossal és Mathias Wakrat dobossal működteti. Idén februárban Insignia címmel megjelent daluk videója itt látható.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.