Mostantól a Wage War zenéjére is lehet segget rázni

Nuskull Magazin

Március végén három év után jelentkezett új dallal a Wage War. A floridai modern metalcore-banda a Magnetickel valószínűleg elég sok rajongó szemöldökét rántotta fel, hiszen a dal egy konkrét pop metal darab, aminek nem titkolt célja, hogy a tengerentúli rockrádiók felhozatalába kerüljön, a zenekart pedig egyenesen a rockfesztiválok nagy(obb) színpadaira lökje.

Most pedig bejelentették ötödik nagylemezük érkeztét, a Stigma június 21-én válik elérhetővé a banda örökös kiadójánál, a Fearlessnél. Az album infóival együtt a második ízelítő is befutott, a nagyon edgy módon elnevezett Nail5 pedig a Magnetic szöges ellentéte: egy nu metalos, industrialos bólogatoda, nagyjából a Bad Omens, a The Plot in You, és a Silent Planet jelenlegi vonalán, a sötét és fülledt klipbe pedig nem győztek elegendő táncost meg higanymozgású egyedet pakolni. Britonék a Nail5-szel tovább kívánják tágítani a határaikat, a zenéjüket pedig minél nagyobb rétegnek elérhetőbbé tenni, a dalhoz mellékelt üzenetük is erről tehet tanúbizonyságot, miszerint:

Vagy velünk vagy, vagy az utunkban.

//www.youtube.com/watch?v=xzjXcRFHjLA

//www.youtube.com/watch?v=MUmRBEJK-wI

1. THE SHOW’S ABOUT TO START
2. SELF SACRIFICE
3. MAGNETIC
4. NAIL5
5. BLUR
6. TOMBSTONE
7. HAPPY HUNTING
8. HELLBENT
9. IN MY BLOOD
10. IS THIS HOW IT ENDS?

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.