DARKMESS – Khronos – új videó

Fémforgács

Khronos címmel mutatta be új videóját a fővárosi ipari groove matalos DARKMESS. A videó dala a zenekar idén őszre várható azonos című debütáló nagylemezének első előfutára. A dal az idő folyásának témájával foglalkozik, azon belül is az idő múlásának kérlelhetetlen hatásával az emberi érzelmekre, mindezt az antik görög mitológia köntösébe csavarva.

A Khronos az érkező lemez esszenciája, amit címadó mivolta is sejtet. A dal témája, hangulata és struktúrája is a tökéletes reprezentánsa az egész anyagnak. Ezért is döntöttünk úgy, hogy ez a dal legyen a legelső, amivel kijövünk.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.