Glassing – A zene ad megszállottságot

Fémforgács

Circle Down című új klipjével jelentkezett az idei Fekete Zajon is fellépő texasi poszt-blacker trió, a Glassing. A csapat április 26-án From the Other Side of the Mirror címmel adja ki új lemezét, aminek ez a kisfilm a második videója.

Ez volt a legutolsó dal, amit a lemezre írtunk. Corynak volt egy nagyon klassz beat-down riffje, amit szerettünk volna integrálni, és amint rájöttünk, hamar az egyik kedvenc részünkké vált a lemezen. A dal egyébként az elzárkózás és a hiperfixáció ciklusairól szól. Nem szeretek kimenni a szabadba, vagy egyáltalán nem csinálok semmit, ezért hajlamos vagyok egyedül ronhadni a szobámban. Ha nincs okom arra, hogy kilépjek otthonról, nem fogok. Így nálam vannak olyan napok, amikor csak a lakásban kuksolok és a zeném ad valami megszállottságot.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.