Horror Dance Squad – Történetek a halálsorról

Fémforgács

Everglow címmel máris itt egy újabb videó az észt származású Horror Dance Squad neven futó, elektronikus alapú modern metalcore-t játszó bandától. A videó a zenekar májusban megjelenő All I See Is Black albumuk harmadik darabja. A dalt Bruce Greyson „After” című könyve ihlette. A könyv a halálsorral kapcsolatos tapasztalatokkal foglalkozik a különböző vallások, spiritualitások és etnikumok szemszögéből.

A hangszerelését illetően az Everglow a Horror Dance Squad szelídebb oldalát képviseli. Mindenképpen azt akartuk, hogy ez az album sokszínű legyen, és tükrözze mindazt, amit az együttesünk nyújtani tud. Lényegében azzal a céllal fogtunk neki, hogy egy poposabb dalt írjunk, majd néhány fokozattal feljebb kapcsoltunk.” – mondta a zenekar egyik énekese, Ian Karell.

Nem számít, hogy mit gondolsz, mit értél el ebben az életben, legyen az materiális vagy spirituális dolog, mindannyian ugyanúgy végezzük: visszatérünk a porba, ahonnan jöttünk.” – tette hozzá a másik énekes, Karl Mesipuu. „Az Everglow dal arról szól, hogy engedjük el abbéli igényünket, hogy anyagi dolgokkal töltsük meg az életünket, és koncentráljunk arra, ami igazán számít.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.