Glacerate – Fade – új dal, új énekes

Fémforgács

A finn fúziós stoner/hardcore punk banda, a Glacerate a napokban adta ki Fade című új dalát, aminek elsődleges célja, hogy bemutassa a zenekar új énekesét, Aslak Junttut.

A Glacerate tagjai egy jó kis felhajtást követően egy kisebb felállásbeli változás közepén találták magukat. A banda, most már mondhatjuk úgy korábbi énekese, Onni bejelentette, hogy a jövőben teljes mértékben a másik zenekarára szeretne koncentrálni. Így a Glacerate felállásában az énekes poszton csak egy tátongó űr maradt. Ám, az új frontember megtalálása meglepően könnyen ment, amikor a zenekar tagjainak egyik közeli barátja, Aslak Junttu érdeklődést mutatott a feladat iránt. Most a Glacerate elkezdte újjáépíteni magát, amióta Aslak csatlakozott a csapathoz.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.