Gary Moore-Emlékest – Biztos kezekben az a Gary Moore Signature gitár

Hard Rock Magazin

A Run For Power – Gary Moore Memorial Band gitárosa, Vámos Zsolt is játszik – vagy ahogy zenésztársa, Kiss Zoli énekes konferálta fel egyik évben: „Vamos a la playa” – a Gary Moore-Emlékest 2024-en az Analog Music Hallban.

Szombaton már sokadszorra lép fel a hagyománnyá vált Gary Moore-Emlékesten Vámos Zsolt, a Run For Power gitárosa. A műsor első felében egy speciálisan erre a koncertre összeverbuvált csapat tagjaként a rockkorszakot idézi fel, ebben partnerei lesznek Tommy Johansson (ex-Sabaton), aki szintén nagy rajongója az ír gitárosnak, Kiss Zoli, a Run For Power énekese, Bánfalvi Sándor dobos (Magma Rise, Ákos), Lőrincz Viktor (B2Men, Marathon, Keresztes Ildikó, Mobilmánia) basszusgitáros és Szebényi Dániel (godfater., Ocean Hills, Avatar, Run For Power) billentyűs. Az est blues felében is vendégeskedni fog pár dal erejéig Tommy Katona, valamint Gary Moore egykori zenésztársai – Vic Martin billentyűs, Pete Rees basszusgitáros és Graham Walker dobos – produkciójában.

Jegyek 8500 Ft-ért vásárolhatók a Tixánál, további infók az esemény Facebook-oldalán.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.