Begravd – Lullaby of Obliteration – új klip

Fémforgács

A svéd melo-death metalos Begravd a napokban tette közzé új kislemezes dala, a Lullaby of Obliteration anime stílusú, sci-fi szerű videóját. A dalt Fredrik Joakimsson a Studio Death House-ban rögzítette, keverte és masterelte.

A Begravd-ot 2020-ban alapította Kristoffer Schultz gitáros és Fredrik Joakimsson basszusgitáros. Röviddel ezután Adonis Fredrik énekes csatlakozott a zenekarhoz. Jelenleg most a két másik tagot keresnek a gitáros és dobos posztokra. Korábbi Dead Blades videójuk itt nézhető meg.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.