Magma Rise – Oblivion Of Oblivion – itt egy újabb dalelőzetes

Fémforgács

Április 5-én Neither Land Nor Sea címmel adja ki új lemezét a hazai doom veterán csapat, a Magma Rise. Kilenc dalos lemezük harmadik előzeteseként Oblivion Of Oblivion daluk szöveges videója ismerhető meg.

Egy zeneileg árnyalt, sokoldalú anyagot sikerült most elkészíteni, amely méltó folytatása az előző lemeznek. A zakatolós témáktól belassult, tradicionális doomon keresztül a hosszabb lélegzetű, alulról építkező epikus dolgokig elég széles a spektrum.” – mondták új lemezük kapcsán.

A lemez stúdiómunkálatai az MD Stúdióban zajlottak, Schmiedl Tamás (Moby Dick) vezetésével. Az album hazai kiadója a H-Music Hungary, külföldi promócióban pedig továbbiakban is a Daredevil Records segédkezik. A megjelenést követően, április végén a Magma Rise egy németországi mini-turnéra indul.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.