Visions Of Atlantis – Nem hagyják abba a kalózkodást

Hard Rock Magazin

Jól áll a Visions Of Atlantis énekesnőjének, Clémentine Delauney-nek a kalózruha, ezért úgy döntött, hogy a nagy sikerű ‘Pirates’ turné után sem dobja ki a göncöt, jön a ‘Pirates II – Armada’, amellyel újra vitorlát bontva behajóznak a Barba Negrába is. A címadó dal klipje beavat egy kalóztámadás részleteibe.

A Visions Of Atlantis kalózai az eddigi legsúlyosabb szimfonikus kalandjukra készülnek a július 5-én megjelenő ’Pirates II – Armada’ stúdióalbumukkal. Az új lemez ismét a Napalm Records gondozásában jelenik meg, akárcsak sikeres elődje, a ’Pirates’. A kalózkirálynő, Clèmentine Delauney és a bátor kapitány, Michele Guaitoli köré csoportosuló legénység tegnap mutatta be első kislemezét, az albumcímadó Armadát.
„Hajónapló: 2024. július 5., nyílt tenger. Kedvező a széljárás, a tenger a közelmúlt csatáiról regél. A leáldozóban lévő képmutató, kapzsi, irigy világ színt vall, a bukásra ítélt vezérek egyre durvább hazugságokat terjesztenek, sötétség köszönt ránk. Kalózok lettünk az ő ellenükben, de szabadok és igaz szívűek. A napsütés csak a közelgő vihart sejteti, a természet próbára teszi erőnket az utolsó csata előtt. Reménytelenül viharos vizeken hajózunk, de látjuk a fényt a sötétségben. A régi tanok már nem érvényesek, új fejezet nyílik, amelyben kezünkbe vesszük a sorsunk irányítását, uralni fogjuk az óceánokat és kontinenseket, reményt hozunk minden házba. Kalózaink üvöltése zeng majd évszázadokon át, őseink dallamait dúdolja mindenki e szép új világban. Dicsőségünk örök, egyesítjük erőinket egy hatalmas ármádiában.”

Az új anyag hazánkban egyelőre nem rendelhető, de a kiadó oldalán 8 féle kazetta, LP, CD és deluxe box verzióban is előjegyezhető.
A Visions Of Atlantis armadája ősszel Európát leigázó útra indul, amelynek szeptember 20-án lesz budapesti állomása is a Barba Negrában.

’Pirates II – Armada’ dallista:

01. To Those Who Choose To Fight
02. The Land Of The Free
03. Monsters
04. Tonight I’m Alive
05. Armada
06. The Dead Of The Seas
07. Ashes To The Sea
08. Hellfire
09. Collide
10. Magic Of The Night
11. Underwater
12. Where The Sky And Ocean Blend


Visions Of Atlantis

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.