Necrowretch – Vae Victis – új videó

Fémforgács

Swords of Dajjal címmel a múlt hónap elején jelent meg a francia death/black metalos Necrowretch új albuma, amiről Vae Victis dala kapott új videót.

Malheur aux vaincus! A történelem tanúsítja, hogy csak a legerősebbek maradnak életben, és a prófétai bölcsesség még mindig folytatódik a világban, amelyben élünk.  A Vae Victis Róma i.e. 390-ben történt kifosztásának eseményén alapul, amikor a gallok legyőzték a rómaiakat, és a legyőzöttekre kényszerítették a saját feltételeiket. Gyötrelemben és gyalázatban csak a kíméletlen ember, a túlélő lehet király. Káoszban és kínban csak a törvénytelen ember, a kényszerítő válhat az Élet és a Halál adományozójává.” – foglalta össze Vlad a Necrowretch frontembere.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.