Alestorm – Márciusban új EP érkezik

Fémforgács

Március 22-én új EP-vel jelentkezik a brit honból számazó kalózmetalos Alestorm. Az öt számot tartalmazó Voyage of the Dead Marauder a Napalm Records gondozásában lát majd napvilágot és a címadó dalt, valamint a hozzá készített klipet már meg is lehet tekinteni. A dalban tekerőlantjával és énekével közreműködik Patty Gurdy youtuber, aki saját- és feldolgozásdalokat is készít a youtube-ra. Eddig nem igazán hallhattunk a bandától olyan dalt, melyben ilyen szinten viszonylag sok női ének legyen, így mindenképp érdekes, ám jó választás volt a hölgyet felkérni.

A banda nemrég fejezte be brit turnéját, ahol Patty Gurdy is fellépett velük a koncerteken. Március 19-től Észak-Amerika következik, ahol az Elvenking és a Glyph társaságában játszanak, majd pedig a nyári fesztiválok. Hozzánk legközelebb 2024. július 11-én jönnek, az öt év után visszatérő, jubileumi Rockmaraton fesztiválon lépnek majd fel Mátéék Dunaújvárosban, a Szalki-szigeten.

Alestorm – Voyage of the Dead Marauder (EP)
(Napalm Records)

1. Voyage of the Dead Marauder
2. Uzbekistan
3. The Last Saskatchewan Pirate (The Arrogant Worms feldolgozás)
4. Sea Shanty 2 (Ian Taylor feldolgozás)
5. Cock

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.