The Dog – A lengyel alter/grunge kutyái

Fémforgács

Somewhere, Anywhere címmel jelent meg a lengyel származású alter-metal / grunge-metal vonalas The Dog nevű zenekar új nagylemeze. A lemez címadó, valamint a Bat-Friend dalára videói is készült ezeket láthatjátok most.

A The Dog tíz évvel ezelőtt még a power hardcore metal erőszakos, gyors hatásaival dolgoztak. Az évek során azonban lelassultak és több metallal töltötték meg zenéjüket, amit a grunge keserűségével fűszereztek meg.

Szereted a Headbanger’s Ball riffjeit, a nehéz és melankolikus zenét és a ’90-es évek emlékeit? Akkor csak emlékeztetnénk, hogy megjelent legújabb lemezünk, a Somewhere, Anywhere. Ez a valaha volt legjobb albumunk, amit csak készítettünk. Örülni fogsz!

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.