Gatecreeper – Caught In The Treads – Mindent eltipró új videó

Fémforgács

Caught In The Treads című vadonatúj dalának videójával jelentkezett a Gatecreeper. A videó egyfajta életjelként is felfogható az amerikai új generáció old-school death metal bandától, hiszen 2021-es An Unexpected Reality EP-jük óta semmilyen újdonság nem érkezett tőlük. Most itt van ez a klip, amit egy egyszerű VHS kamerával készítettek el. Minderről a zenekar énekese, Chase H. Mason így mesélt:

Ez a dal szövegileg egy természetfeletti erővel feltöltött tankflottáról mesél, amelyet elesett katonák lelkei szálltak meg. A bosszúról és az ellenségeink eltiprásáról szól. Amint befejeztük a felvételt, elkezdtük becsempészni ezt a dalt a koncertprogramunkba. Az egyik bulinkra el is vittük magunkkal a saját VHS-kameránkat, és a barátainkkal lefilmeztettük az előadásainkat, ahol csak lehetőségünk adódott rá.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.