Egyszerre adott ki új dalokat az Attila és a Born of Osiris a közös budapesti koncert előtt

Nuskull Magazin

Március 19-én ér a Dürer Kertbe az Attila és a Born of Osiris közös, Angels & Villains elnevezésű co-headliner turnéja, aminek vendégei az Aviana és a Crown Magnetar. Nem tudni, hogy Fronzék mennyire beszéltek össze McKinney-ékkel, de a két főkolompos zenekar egyszerre adott ki egy-egy vadiúj dalt, amit akár vehetünk úgy is, hogy a friss tételek afféle feltüzelőként hathatnak az egy hét múlva induló masszív kanyar előtt.

Kezdjük akkor ábécésorrendben az Attilával, akik Timebomb címmel adták ki új dalukat – ami nem egy Rancid-feldolgozás, viszont most így jobban belegondolva baromira meghallgatnék tőlük egy olyat. A rap metal(core)-banda ezt az új, és szokatlanul éneklős darabot is betűzte a tavaly megjelent különálló szinglik táborába (Handshakes with Snakes, Bite Your Tongue, Mia Goth, FU4EVR), de a következő lemez bejelentése még mindig várat magára.

//www.youtube.com/watch?v=rXXmGLnkUzQ

A Born of Osiris esetében sem tűnik úgy (egyelőre), hogy valami nagyobb szabásúra készülnének. Legutóbbi lemezük is pont ugyanúgy három éve jött ki, mint az Attiláé, a különbség csupán annyi, hogy a partiállatokhoz képest a prog/djent-banda csak egy darab dalt adott ki azóta, mégpedig tavaly nyáron. Most viszont itt az (amúgy elég ódzsíre sikeredett) A Mind Short Circuiting, amit jobban is tesznek, ha bemagolnak, mert amint véget ér az itteni turnéjuk, odahaza az ‘Államokban rögvest indul egy második kör – szintén Fronzilláék oldalán – a Traitors, az Extortionist és a Not Enough Space társaságában. „No rest for the wicked,” ahogy a spanyol mondaná.

//www.youtube.com/watch?v=a2gL4kbQb6U

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.