Ulver – City In The Skies – új dal a reménysugarával

Fémforgács

Tavaly decemberben kiadott Ghost Entry című kislemezes dala után újabb dalával jelentkezett az Ulver. Az City In The Skies című dalukat a közel-keleti háborús helyzet inspirálta.

A dalt a világban látott káosz és rombolás ihlette, ám mindenképpen szerettük volna, ha van benne egy reménysugár. Az A City In The Skies tehát egyszerre szolgál társadalomkritikaként és felhívásként is.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.