Night Verses – Glitching Prisms – új dal az Incubus énekesével

Fémforgács

Az Incubus énekesével, Brandon Boyddal készítette el új dalának videóját a progresszív / post-metal vonalas Night Verses, akik június 13-án, a Tool előzenekaraként lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában. Glitching Prisms című daluk március 15-én, Every Sound Has a Color in the Valley of Night, Part 2 címmel megjelenő új lemezéról való, amivel kapcsolatban az alábbiakat osztották meg:

Brandon egy tagadhatatlanul egyedi megközelítéssel kezeli a saját hangszerét. Amikor hozzá hasonló művészekkel dolgozol együtt, gyakran arra számítasz, hogy elkerülhetetlenül idomulnod kell majd hozzá, hogy működjön a dolog. Amikor azonban megírtuk vele a Glitching Prismst, az ötleteiből azonnal megkerült a kirakós hiányzó darabja. Minden, amit csinált, előnyére vált a szerzeménynek, miközben teljesen különbözött attól, amit eredetileg elképzeltünk. Nem hiszem, hogy bármelyikünk elégedettebb lehetne a végeredménnyel.”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.