Al Di Meola – Kétnaponta Budapesten

Hard Rock Magazin

Al Di Meola a telt házas március 14-i fellépése után 2 nappal visszatér a Müpába, hogy egy ráadáskoncerttel zárja tavaszköszöntő Európa-turnéját. Az Al Di Meola Trio további tagjai ezen az estén: Peo Alfonsi és Sergio Martínez, a vendég ismét Gotthárd Mihály (Mike Gotthard).

Al Di Meola több mint két hete bejelentette közösségi oldalán, hogy a március 14-i koncertjére akkora az érdeklődés, hogy a zürichi fellépése után visszerepül hozzánk, hogy egy extra előadással zárja az európai körútját: “Sziasztok, Al Di Meola vagyok, örömmel jelentem be, hogy az első show-nk telt házas a Müpában, ebben a csodálatos hangversenyteremben. Mindig nagy élmény Budapestre visszatérni, nekem úgy tűnik, mintha évente járnék ide. Nagyszerű a közönség, gyönyörű a város, az egyik kedvenc helyem, ezért is örömteli a hír, hogy az első előadásunkra minden jegy elkelt és lesz egy második is március 16-án, szombaton. Ne feledjétek: Találkozunk Budapesten, a Müpában, szuper gitárkoncert lesz!”

Tegnapig kellett várni a hivatalos csatornákra, de most már biztos, hogy a Müpa 19. születésnapjának másnapján az ‘Al Di Meola Trio: Another Night In Budapest’ névre keresztelt produkcióban az olasz gitármágus Peo Alfonsi és a spanyol ütőhangszeres Sergio Martínez csatlakozik Di Meolához, valamint újra fellép velük Gotthárd Mihály, azaz Mike Gotthard (godfater., Electric Shock, Mike Gotthard Group).
Jegyek a Müpa honlapján keresztül vásárolhatók, részletek az esemény Facebook-oldalán. A jegyárak ún. dinamikus árképzési rendszerben kerülnek meghatározásra – azaz a kereslet függvényében változhatnak –, pillanatnyilag ez a helyzet:
▲ 4 900 Ft
▲ 9 000 Ft
▲ 11 900 Ft
▲ 14 900 Ft
▲ 19 000 Ft

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.