Elvarázsol az új Alcest első ízelítője, ősszel hazai koncert is lesz

Nuskull Magazin

Öt év várakozás után idén érkezik az Alcest hetedik nagylemeze. A Les Chants de l’aurore június 21-én jelenik meg, és ez lesz a franciák második anyaga a Nuclear Blastnél. A bejelentés mellé meg is kaptuk az első ízelítőt a gyönyörűen megszólaló L’Envol képében, a nyolcperces trekk pedig ezúttal sem épp a zenekar korai, black metalos időszakának élvezőit fogja kiszolgálni, de amíg Neige és Winterhalter ilyen dalokat ír, addig ez cseppet sem probléma.

  1. Komorebi
  2. L’Envol
  3. Améthyste
  4. Flamme Jumelle
  5. Réminiscence
  6. L’Enfant de la Lune (月の子)
  7. L’Adieu

Bónusz jó hír, hogy a blackgaze-zenekar Budapesten is bemutatja az új lemezt, egészen pontosan november 20-án a Dürer Kertben. A bulinak két vendégzenekara is lesz, akik egyelőre nem publikusak, ezért is érdemes jelölni az eventet, hogy a leggyorsabban értesülj arról, amint ez változik.

//www.youtube.com/watch?v=haQ_zgn9ck4

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.