A The Dillinger Escape Plan dobosa új bandát indított Atomic Life néven

Nuskull Magazin

Billy Rymer nem az a fajta zenész, aki egykönnyen megülne a seggén. Amikor a dobos épp nem előző zenekarával, a The Dillinger Escape Plannel tér vissza, akkor is megállás nélkül pörög, beugrózik, producerkedik és millió+1 side projectet indít el majdnem ugyanennyi kulönböző stílusban.

Legújabb kezdeményezése az Atomic Life nevet viseli, ami egyfajta New York-i hardcore-szupergruppnak is tekinthető a tagokat elnézve: Billyn kívül itt van még a gitáros poszton Cody Hosza (Glassjaw, Thoughtcrimes), illetve a bőgőt Michael Sadis (North Korea , The Rivalry) pengeti, Rymer mindkettejükkel játszott/játszik különböző formációkban. A friss adalék a banda kémiájában Adea Frances énekesnő és előadóművész (Pretty Cryers), aki hangi adottságaival egyben a banda húzóelemévé is vált. Az első daluk, a Hit Me First alapján az irány egy zajos, nyers alternatív/indie vonal, de ki tudja, hogy ez mikor vált át tulajdonképpen bármibe, amit ezek az arcok csak megálmodnak.

//www.youtube.com/watch?v=9bvePU-jee0

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.