Judas Priest – The Serpent And The King – újabb előzetes a lemezről

Fémforgács

Március 8-án Invincible Shield címmel jelenik meg az 50 éve töretlen sikernek örvendő heavy metal legenda a Judas Priest új nagylemeze. Richie Faulkner gitáros szerint:

Határozottan több csavar és fordulat lesz ezen a lemezen. Egy kicsit olyan, mint a Sinner vagy a Tyrant vagy valami ilyesmi… Ez a ’70-es évekbeli Priest, de semmiképpen sem egy retro album. A ’70-es évek Priest-hatása progresszív értelemben, de úgy hangzik, mint a Priest 2023-ban.

A lemez újabb darabjaként máris itt van The Serpent And The King daluk szöveges videója. Aki pedig élőben is szeretné őket látni, azok július 13-án, a Rockmaratonon megtehetik.

Judas Priest – Invincible Shield

(Sony Music)

1. Panic Attack

2. The Serpent And The King

3. Invincible Shield

4. Devil In Disguise

5. Gates Of Hell

6. Crown Of Horns

7. As God Is My Witness

8. Trial By Fire

9. Escape From Reality

10. Sons Of Thunder

11. Giants In The Sky

Deluxe edition bonus:

12. Fight Of Your Life

13. Vicious Circle

14. The Lodger

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.