Halott katonák szellemei által megszállt tankhadosztályként nyomul a Gatecreeper új száma

Nuskull Magazin

Tavaly nyár végén fejezte be harmadik nagylemezének felvételeit a Gatecreeper. Az arizonai death metal-banda nem rejtette véka alá (értsd: folyamatosan dokumentálta), hogy az anyagon a Converge-ös Kurt Ballouval dolgoztak, ezenkívül viszont továbbra sem tudunk semmit a végeredményről. Vagyis igazából de, kaptunk egy új dalt Caught in the Threads címmel, amit már a felvételek végeztével elkezdtek becsempészni az élő setlistbe, most pedig végre digitálisan is zöld utat kapott.

A dal a fiúk elmondása szerint egy természetfeletti tankflottáról szól, amit elesett katonák lelkei szálltak meg. Ezek a dögök pedig bosszúra szomjasak, és mennek is legyakni az ellent. Mondjuk ha engem kérdeztek, ez a sztori a hozzá párosított fenti borítóval együtt kibaszott mötál. Zeneileg nem kevés dallamosság szorult a tételbe, ami nem annyira meglepő a folyton kísérletezgető alakulattól.

Mutatjuk is a dal videóját, amit stílusosan VHS-kamerával rögzítettek a banda tavalyi fellépésein.

//www.youtube.com/watch?v=-wlPEoBmFGE

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.