Midller – Keresem – Új videóval mutatták be új felállásukat

Fémforgács

Hamarosan érkezik a hazai modern metal vonalas Midller zenekar új lemeze, a Metamorf. Ennek újabb előfutárúként Keresem című daluk hivatalos videóját osztották meg, ami egyben új gitárosuk, Szántó Tamás és énekesük, Hatvani Dávid bemutatására is szolgál. Dani a zenekaralapító Molnár Kristóf helyett vette át, aki gitár és vokál pozícióban tevékenykedik továbbra is. A basszusgitáros Rónyai Gergő, a dobokat pedig Tuska Gergő üti a megalakulás óta töretlenül.

Stílust illetőleg az új dalok már keményebb hangvételűek, egyre inkább a modern metal irányába haladnak. A felvételek a Hardline Music Stúdióban készültek, a klipet a Medusa Pictures készítette a zenekar elképzelései alapján, a dal alapjait Kristóf tette le az asztalra, majd a többiek készre gyúrták. Témáját tekintve a minden napos elnyomás/elvárás miatti elvesztegetett idő okozta általános depresszív hangulatból és élégetettlenségből való kitörni akarásról, az élet jobb irányba terelése iránti vágyakozásról, bizakodásról szól.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.