Setyøursails – Egy nagy pofon, mint személyes számvetés

Fémforgács

Bad Blood címmel április 12-én jelenik meg a dallamos metalcore/post-hardcore vonalán mozgó német női-frontos Setyøursails új nagylemeze. A Napalm Records kiadásban megjelenő 10 dalos lemezről elsőként címadójuk videója ismerhető meg, amelyben a Zebrahead frontembere, Adrian Estrella vendégszerepel.

Ez a dal egy személyes számvetés, amit több mint könnyű volt megírnom. Arra emlékeztet, hogy erősebb és érettebb vagyok, mint amilyenek az engem utálók valaha is lesznek. Az ember gyakran kap motivációt azoktól az emberektől, akik a padlóra akarják őt küldeni. Remélem, hogy így folytatják, én még nem végeztem!” – mondta Jules Mitch.

Bad Blood! A pofon, amire szükséged van, ha kihasználnak. Ez a dal brutálisan szép verzéket tartalmaz dallamos, őszinte refrénekkel. Nagyon boldog vagyok, hogy részese lehetek a Setyøursails eme remekművének!” – tette hozzá Adrian Estrella.

Setyøursails – Bad Blood

(Napalm Records)

1. Bad Blood

2. Best Of Me

3. T.F.M.F.

4. Halo

5. Lately

6. Dangerous

7. Bad Company

8. In My Head

9. Heart Attack

10. Eternally

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.