Harms – Rupture – új videó

Fémforgács

Rupture című új dalának videójával jelentkezett a metalcore vonalas finn Harms. A dal hamarosan egy 8”-es bakeliten is meg fog jelenni, amire felkerül a tavaly áprilisban kiadott kislemezes daluk, a Essence of Sorrow is.

Az Essence Of Sorrow videója itt nézhető meg. A dupla kislemez megjelentetése mellett a banda tagjai új stúdióalbumuk munkálataira koncentrálnak. Emellett azt is tervezik, hogy egyre többet turnéznak majd.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.