Einar Solberg – Jobb az akusztikus, mint az eredeti?

Hard Rock Magazin

A Leprous-énekes Einar Solberg egy szál zongorás albuma jövő héten jelenik meg, az anyag egy 2022-es livestream koncert “untouched” lemezváltozata. Az újabb előzetest a 9 évvel ezelőtti zenekari változattal együtt mutatjuk meg, zongorázni tudnánk a különbséget!

Einar Solberg már a második szólóanyagával jelentkezik február 16-án ’The Congregation Acoustic’ címmel, amelyen élő felvételen, zongorán kísérve adja elő a Leprous 2015-ös ’The Congregation’ albumának dalait.

A The Flood után a Within My Fence a második kislemezdal, erről így mesélt Einar:„Régebben úgy voltam vele, hogy ez a dal talán a Leprous-repertoár egyetlen olyan darabja, amelyik alkalmatlan akusztikus átiratra, semmi nem utalt arra, hogy csendes verzióban is működne. Meglepetésemre mégis bejött unplugged változatban, teljesen más, mélyebb lett a hangulata.”
Itthon is előrendelhető a ’The Congregation Acoustic’ digipak CD-n és dupla vinylen.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.