A Király Halott – Szinapszis – Új dal klippel

Fémforgács

Nemrégiben megjelent az A Király Halott (AKH) legújabb dala Szinapszis néven ezzel a dallal harangozták be a legújabb albumukat február 16-án fog megjelenni A Tiszta Lap Súlya név alatt. Sok mindent megtudhattunk már az új lemezről mint például hogy dalt találhatunk majd rajta. Március 1-jén pedig elstartol a koncert bemutató mini-turnéjuk is amit Budapesten kezdenek az Akvárium klubban.

Ezzel a dallal szeretnénk bejelenteni, hogy egy hét múlva, azaz február 16.-án megjelenik az A TISZTA LAP SÚLYA című nagylemezünk! Március 1.-én pedig élőben is debütálnak az album dalai az Akvárium Klub Official színpadán!

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy fognak tetszeni nektek az új számaink. Mi nagyon büszkék vagyunk és reméljük, hogy találkozik az ízlésünk. Addig is, mondjátok el mit gondoltok a Szinapszis-ról és ha tetszik, mutassátok meg a barátaitoknak, hogy együtt tudjuk énekelni élőben!”

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.