Kataklysm – Goliath – új videó

Fémforgács

Tavaly augusztusban jelent meg a Kataklysm legutóbbi nagylemeze, a Goliath. Erről címadó daluk kapott új videót, amit a frontember, Maurizio Iacono így kommentált:

Ahogy belépünk az új évbe, nem feledkezhetünk meg a világot elborító küzdelmekről és a sötétségről, ugyanakkor a történet az ősi bátorságról mesél. Nincs olyan, hogy nagy ellenség és nincs olyan, hogy túl erős ellenség… Egy modernkori Dávid és Góliát-helyzetet élünk át, így itt az ideje, hogy együtt felemelkedjünk, és egy emberként egyesítsük ezt az energiát a gépezet ellen! Jó szórakozást ehhez a videóhoz, amit a Goliath címadó dalához forgattunk, miközben mi már készülünk egy világméretű küldetésre a metal és a szabadság nevében!

A Kataklysm március 19-én, a Fleshgod Apocalypse és a Stillbrith társaságában a Barba Negra Blue Stageben élőben is mutatja be új albumának dalait.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.