Battle Beast – Vörös besorolást kaptak

Hard Rock Magazin

Nagy az érdeklődés a Battle Beast, a Saint Deamon és az Induction hármas turnéja iránt, amit most a Barba Negra Blue sátrából a Redbe költöztettek át, ugyanis az eredetileg tervezett helyszínre már elfogyott minden jegy.

Két hete sincs, hogy írtuk, a hamarosan hazánkba érkező Battle Beast-turné jegyeinek nagy része gazdára talált. Azóta a maradék is elfogyott a Barba Negra Blue színpadára meghirdetett koncertre, így az eredeti helyszín helyett a nagyobb befogadóképességű Red Stage-en tartják meg a Battle Beast, a Saint Deamon és az Induction koncertjét február 18-án, így – a menedzsment és a Barba Negra rugalmasságának köszönhetően – minden érdeklődő megtekintheti a ‘Circus Of Doom Over Europe’ turné budapesti állomását. A megváltott jegyek természetesen érvényesek, ill. újra kaphatók a Rock1 hálózatában, és a Red adottságait kihasználva elérhetővé váltak balkonjegyek is. Akik már rendelkeznek normál jeggyel a Battle Beast-koncertre, és szeretnék azt balkonjegyre cserélni, a sikeres balkonjegyvásárlást követően kérhetik a normál jegy árának visszatérítését.

Battle Beast

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.