Invent Animate – Sleepless Deathbed – új dal saját halálod hallucinációjáról

Fémforgács

A jelenleg a Beartooth, a The Plot In You és a Sleep Theory társaságában Észak-Amerikai körútját járó progresszív metalcore vonalas Invent Animate a napokban osztotta meg Sleepless Deathbed című új single-dalát.

Ez a dal azt az állapotot mutatja be, amikor a saját halálod hallucinációja tárul eléd, vagyis véget nem érő félelem – és nyugtalanság – érzet lengi át ezt a nótát. Olyannyira belezavarodsz életed emlékeibe, hogy azt érzed, a halál gyötrelme soha nem ér véget. A halálos ágyad az örök szenvedés és zuhanás jelképe lesz… Amikor ezt a dalt írtuk, eleve egy súlyos, gyors nótát szerettünk volna kiadni a kezünk közül; a dalszöveg pedig pontosan a fentebb felvázolt fizikális pánikot tükrözi.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.