Cell Press – Dal ez elvezett szerelemről és a lesajnált hagyományokról

Fémforgács

A kanadai hardcore/sludge/noise-rock négyes, a Cell Press március 8-án Cages címmel adja ki debütáló albumát. Erről Things They Do In France című daluk szöveges videóját osztották meg. A banda 2019-ben alakult meg és tagjai számtalan punk, metal és hardcore bandában játszottak.

„A Things They Do In France egy dal az elveszett szerelemről és arról, hogy mi lehetett volna, ha ez a románc nem lenne olyan mérgező. Egyben egy fricska francia felsőbb osztálybeli barátaink, amik a Quebeci hagyományos nyelvjárást és kultúrát is lesajnálják.” – mondták dalukról.

Cell Press – Cages

(The Ghost Is Clear Records / Ancient Temple Recordings / No List Records)

1. Adult Baptisms

2. Kissed By A Morose On Mont Royal

3. Original Uranium Baby

4. Dark Side Of The North

5. JOI To The World

6. Disco Naps On The Devil’s Bedpost

7. Blue Royale

8. Recoil (A Collective Behaviour Of Violence)

9. Things They Do In France

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.