Hideous Divinity – Egy hajótörés filmzenéje

Fémforgács

Új lemezének kiadása előtt áll az olasz tech-brutal death metalos Hideous Divinity. A római zenekar öt év után jelentkezik Unextinct című albumával, ami a Century Media kiadásában március 22-én fog megjelenni. Erről máris itt van The Numinous One daluk hivatalos videója, amivel kapcsolatosan az alábbi infókat osztották meg:

A The Numinous One az új albumunk tökéletes paradigmája. Minden benne van, ami az Unextinct lemezen található. Vizuális szempontból egy könyörtelen alászállás a horror egy új dimenziójába, ahol egy hajótörést épp csak túlélt világban megidézünk és újra életre keltünk egy entitást, amely kicsúszik az irányításunk alól és… visszamar belénk. Lucyhoz hasonlóan megdermedünk a félelemtől és a rémülettől, majd megadjuk magunkat ennek a személytelen, ellenőrizhetetlen ragadozónak, amely elhozza a pusztulást. A patkánykatonákhoz hasonlóan térdre rogyunk a dögvész mélysége előtt, képtelenek vagyunk másfelé tekinteni. Ami a zenét illeti, a rémisztő death metal szörnyeteg egy új változata, amely folytatja a Simulacrum útját. Csatlakozzatok hozzánk a horror-filmzenénk első fejezetéhez, amely a legbrutálisabb, amit valaha is hallottatok! Az Unextinct új mérföldkövet állít a Hideous Divinity számára, egy újabb lépést a zeneileg kimondhatatlan terror és őrület felé. Minden dal egy saját disszonanciákkal és szabályokkal teli világgá vált, amelyeket arra teremtettek, hogy megszegjük őket. Egy hajótörés filmzenéje.”

Hideous Divinity – Unextinct

(Century Media)

1. Dust Settles on Humanity

2. The Numinous One

3. Against the Sovereignty of Mankind

4. Atto quarto, the Horror Paradox

5. Quasi-Sentient

6. Hair, Dirt, Mud

7. More than Many, Never One

8. Der verlorene Sohn

9. Mysterium Tremendum

10. Leben ohne Feuer

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.