Februárban ismét útnak indul a Mozso zenekar!

Haverock Közösség

Már nem kell sokat várni a Mozso zenekarra, hiszen Február 16-án visszatérnek a szombathelyi Végállomás klub színpadára. Ezen a bulin a hangulatot a GreatEscape zenekar indítja be a csapat előtt.

Esemény itt: https://www.facebook.com/events/744154120515997

Február 17- én pedig Pécsre látogatnak el,  a Monastery zenekar társaságában a Sárkánybarlangba! Az est további fellépői a Blizzard és az Existent zenekarok lesznek!

Esemény itt: https://www.facebook.com/events/704868201608934

A megjelenés erősen ajánlott!!!

 

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Haverock Közösség nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.