Ingested, Fallujah és Vulvodynia májusban az Analogban

Nuskull Magazin

Erős death metalos turné landol május 4-én Budapesten, az Analog Music Hallban, a brit Ingested vezetésével. A manchesteri brigádot legutóbb novemberben láttuk a Lorna Shore előtt. azóta viszont bejelentették, hogy áprilisban érkezik az új albumuk, The Tide of Death and Fractured Dreams címmel, a tavaszi turné már erre az anyagra fog épülni.

A lineup további résztvevői a másfél év után visszatérő amerikai Fallujah, az énekesük kirúgása után új felállással érkező dél-afrikai Vulvodynia és az ausztrál Mélancolia, akik dallamos deathcore, industrial goth és nu metal hatásokból táplálkozó tavalyi debütlemezüket mutatják be nálunk. További infók, jegyek, satöbbi a facebook-eseményben.

//www.youtube.com/watch?v=vxGyDToa1V4

//www.youtube.com/watch?v=WhO-pm8_eoU

//www.youtube.com/watch?v=yypdPjtc4To

//www.youtube.com/watch?v=N37bv7nKGEg

Fotó: Tóth Gábor

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Nuskull Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.