Hobo – Már csak 400 levadászható nézőtéri jegy maradt a ’Vadászat 40’ koncertre

Hard Rock Magazin

Bár csaknem minden szektort megnyitottak a Papp László Budapest Sportaréna nézőterén a ’Vadászat’ album február 10-i 40. évfordulós koncertjére, már csak mintegy 400 db ülőjegy áll rendelkezésre a Broadway jegyértékesítő felületén.

Biztosra vehető, hogy telt házas koncerttel fogja ünnepelni Hobo a legendás ’Vadászat’ megjelenésének 40. évfordulóját, az ülőjegyek gyakorlatilag elfogytak, de a küzdőtéren még van esély közelről látni Hobót, aki február 10-én már a Petőfi Zenei Díj Életmű Díjjal a zsebében lép színpadra (február 3-án este veszi át a tiszteletére megrendezésre kerülő gálán a Duna TV műsorában).

Megjelenésekor a ’Vadászat’ a ritka konceptalbumok egyike volt, amely zeneileg és szövegileg gondosan megtervezett életképekben jelenítette meg a történelem és a társadalom keresztmetszetét. A bombasikerű Budapest Sportcsarnok-beli telt házas lemezbemutató óta négy évtized telt el, de a ’Vadászat’ hatása, öröksége generációkon átívelő.
A vadászok gyülekezőjétől A hajtók dalán át Mesél az erdő február 10-én, a Papp László Budapest Sportarénában, Hobo a rangos jubileumhoz méltó előadással készül, nagyszerű zenekarának felállása változatlan, vendég a koncerten nem lesz:

Gál István – dob
Kiss Zoltán – gitár
György Attila – basszusgitár, vokál
Nemes Zoltán – billentyűs hangszerek, vokál
Bűdi Szilárd – gitár, szájharmonika, ének

A maradék jegyek a Broadway honlapján keresztül vásárolhatók meg, részletek az esemény Facebook-oldalán.
A jegyárak ún. dinamikus árképzési rendszerben kerülnek meghatározásra – azaz a kereslet függvényében továbbra is változhatnak –, pillanatnyilag ez a helyzet:

▲ 10 900 Ft
▲ 12 900 Ft
▲ 13 900 Ft
▲ 16 900 Ft
▲ 19 900 Ft

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Hard Rock Magazin nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.