Necrowretch – Dii Mauri – új videó

Fémforgács

Swords Of Dajjal címmel február 2-án jelenik meg a francia blackened Necrowretch új albuma. A Season Of Mist kiadásában megjelenő lemez harmadik előzeteseként Dii Mauri daluk videóját tették közzé.

A nyolc dalos lemezről a bandafőnök, Vlad korábban így nyilatkozott: „A dalok nagy részét tizenkét húros akusztikus gitárokon írtuk meg, abból kiindulva, hogy ha így jók és fogósak a dalok, torzítva még jobbak lesznek majd. A végeredmény az eddigi leginkább black metal albumunk, itt-ott death metalos elemekkel. Miközben legutóbb minden tempót elvittünk a végletekig, most ezen a téren is változatosabbak vagyunk, és misztikusabb, ha úgy tetszik, biblikusabb hangulatú is az album.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.