Eye Flys – Bananarchy Zoo – Újabb lemezelőzetes dal

Fémforgács

Bananarchy Zoo címmel tette közzé hamarosan megjelenő lemezének újabb dalát a philadelphiai noise rock trió, az Eye Flys. A Backslider énekes-gitárosa, Jake Smith, a Triac basszusgitárosa, Kevin Bernsten és Patrick Forrest dobos alkotta csapat január 26-án saját neve alatt adja ki új albumát. Jake Smith sajátos fanyar humorával tárja fel floridai gyökereivel kapcsolatos összetett érzéseit, a dal címe pedig a Doom crust D-beat / hardcore klasszikusára, a Monarchy Zoo-ra utal.

A Bananarchy Zoo az Eye Flys jellegzetes félelmet nem ismerő őszinteségét tükrözi. A munkásaktivizmusáról ismert városból származó triónk, Patrick Forrest aktív szakszervezeti tag, dobosunk vezetésével közelgő albumunk megjelenésére koncentrál, amit témájában a modern élet kihívásaival foglalkozik, őszinte perspektívát kínálva a késői kapitalizmus borzalmairól, és maró, de hatékony orvosságot ad annak hatásaira.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.