Infant Island – Globális események központjában

Fémforgács

Január 12-én Obsidian Wreath címmel érkezik az amerikai screamo / post-hardcore / shoegaze banda, az Infant Island harmadik albuma, ami a jelenleg is zajló globális események jelentette kihívásokra reflektál. Témáik annak ellenére, hogy szembesítenek a társadalmi hanyatlás reménytelenségével, paradox optimizmussal rendelkeznek, amely az abszolút pesszimizmus állapotából fakadnak.

Az album egy könyörtelen és állandóan változó kompozíció, amely leginkább azt a kérdést vizsgálja, hogyan lehet tovább élni a bolygó jelenlegi állapotában.” – foglalta össze lemezük lényegét röviden a banda énekese, Daniel Kost.

Erre a problémára elsőként Another Cycle és Unrelenting dalaik által világítanak rá.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.