Pestilength – Neerv – Lemezelőzetes

Fémforgács

A baszkföld (Spanyolország) titokzatos death metal duójának, a Pestilength kalandjai valamikor 2018-ban kezdődtek, amikor is az alapító M úgy döntött, hogy életre hív egy kortárs, de mégis klasszikus vonalas, extrém jegyekben is bővelkedő kripta szagú zenét játszó bandát. A Pestilength 2019-ben felvett egy kislemezt és egy demót, amiket még az az évben kiadott Demend EP-jük követett. A formáció nem állt le 2020-ban kiadta első lemezét Eilatik címmel, amint egy újabb EP ás egy split után a zseniális Basom Gryphos (2022) albumuk követett.

Hőseink most készen állnak arra, hogy a Debemur Morti Productions zászlaja alatt kiadják harmadik albumukat, ami 2024. február 16-án Solar Clorex címmel látja meg a napvilágot. Erről M a következő részleteket osztotta meg:

Lázas delíriumok alatt készült el a Solar Clorex, ami az embertelen lények reakciói felett áll, illetve bármilyen alkotás felett. Ez a totálisan perzselő anyag, amely képes elpusztítani az élet elhalt bármely formáját. Az új album egy logikus előrelépés a Basom Gryphos-hoz képest, mivel az a korai lény csak gyenge figyelmeztetés volt. A friss vérontás a tervek szerint csak hús, fa, fém és kőtörmeléket hagy maga után.

Az első bepillantást legújabb remekművükbe egyik új számuk, a Neerv intenzív kataklizmája által kaphatunk, ami M elmondása szerint „az idegrendszeri kudarcok és a neuron rendszer összeomlásáról szól„.

Pestilength – Solar Clorex

(Debemur Morti Productions)

1. Intraexsanguination

2. Neerv

3. Occlusive

4. Enthronos Wormwomb

5. Baleful Profusion

6. Dilution Haep

7. Oxide Veils

8. Choirs Of None

9. Verbalist Aphonee

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.