Schizogen – Out of the Light – új szöveges videó

Fémforgács

Az ukrán slam / brutal death metalos Schizogen még karácsony előtt mutatta be vadonatúj kislemezes dalának, az Out of the Light szöveges videóját. A dal a banda hamarosan megjelenő, egyelőre még cím nélküli harmadik albumán fog szerepelni.

A dal még az Ukrajna elleni Orosz offenzíva előtt íródott. A témájában nem szeretnénk semmit belemagyarázni, inkább hagyjuk, hogy mindenkit a saját érzelmei, elképzelései befolyásoljanak, miközben nézik és olvassák az Out of the Light szöveges videóját.” – mondták.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.