Ulver – Ghost Entry – új kislemez

Fémforgács

Októberben kiadott koncertalbuma és Halloweeni kis videója, a Boo Sackloth után új kislemezes single-dalával jelentkezett az Ulver. Ghost Entry című daluk videót is kapott, amit az alábbiakban nézhettek meg.

A Ghost Entry az Ulver első jelentős stúdiószáma a 2020-as Flowers of Evil című albuma óta, ami a House of Mythology kiadásában egy két dalos kislemezen jelent meg B oldalán a dal Autechre által készített elektronikus remixszével.

Navigáció / Forrás

Ez a cikk(részlet) a(z) Fémforgács nyilvánosan, bárki számára elérhető RSS csatornájából került automatikusan megjelenítésre. A fenti linkre kattintva eredeti helyén és teljes terjedelmében tekinthető meg. A cikk(részlet)-ben megjelenített fotók és egyéb képi anyagok közvetlenül az eredeti forrás tárhelyéről töltődnek be, azok a metalindex.hu szerverére nem kerülnek feltöltésre. Bármilyen szerzői jogi jellegű kifogás esetén kérjük az eredeti forrás megkeresését, akik felelősségel tartoznak az általuk feltöltött és megosztott tartalomért. Kérés esetén természetesen a metalindex.hu azonnal megszakítja a cikk(részlet) átvételét az eredeti forrástól, ha bármilyen okból szerzői jogi problémák merülnek fel.